Søgning i NIHA

Person

Indtast et navn i mindst et af felterne:For både fornavn og efternavn gælder det, at alle resultater hvor søgeordet matcher starten af feltet vises. F.eks. vil en søgning på "Pet" som fornavn finde både "Peter", "Petra", o.s.v.

Sted

Indtast et stednavn:


Alle resultater hvor søgeordet matcher en del af feltet vises. F.eks. vil en søgning på "Solbjerg" finde "Ny Solbjerg, pr. Århus". Det kan ikke forventes at stavemåder og navneformer er konsekvente. Søger du derfor på f.eks. "København" bør du også søge på "Kbh" etc.
Der søges som udgangspunkt på erindringsskriverens adresse, som den var da erindring blev skrevet. Vil du søge efter andre steder, som optræder i erindringerne, kan du søge efter stednavne i indholdsbeskrivelserne.

Fag

Indtast et søgeord:Alle resultater hvor søgeordet matcher en del af feltet vises. F.eks. vil en søgning på "Smed" også finde "Kleinsmed" og "Smedemester".

Virksomhed

Indtast et søgeord:


Alle resultater hvor søgeordet matcher en del af feltet vises. F.eks. vil en søgning på "Mygind" finde "Smidt, Mygind & Hüttemeier". Det kan ikke forventes at stavemåder og navneformer er konsekvente. Søger du derfor på f.eks. "Burmeister og Wain" bør du også prøve "B&W", "B & W", etc.

Beskrivelse

Indtast et søgeord:


Fritekst-søgning på et vilkårligt emne.